23 August 2008

podaljski

torej.. prvi teden podaljsanega tabora je skorajda mimo. kot sem ze rekel se je tale podaljsek zdel boljsa ideja ko sem se prijavil in trenutno malo manj.. se bo pa te dni verjetno spremenilo.

skratka. pocasi se skoraj vsi preostali iz stafa kapljajo iz tabora.. srce-parajoce, zalostno in grozno. tako da tabor pocasi postaja totalno prazen, razen novega jesenskega stafa (ki ima uvajanja 24/7) in par manjsih grup tabornikov..

tako da med tednom tu pa tam mal pomagam pakirat, kej popravljat pa tko.. med drugim sem v nasem malem zooju prestrihal vse fake sledi zivali po tleh pa kup nekih napisov naredil.. ampak vecinoma pac pomagal pakirat. ampak ta vikend se zacne zaresno delo, je skupina 4. letnikov iz neke srednje sole tukaj cez vikend, tako da imam popoldne cez vodenje njih doli do slapov (kaksno uro dolga srednje tezka tura) pa do nase naravne stene, kjer bojo imeli plezanje.. s tem da je ena pot totalno zarascena tko da bom verjetno uporaviceno vzel s seboj maceto. :>

zvecer pa z rachael vodim vecerni program, jutri pa spet podobno.. pohodniske/plezalne ture, vodenje dodatnega programa, itd.. bomo videli.

hkrati pa delam malo plane naslednji teden.. verjetno bom spet imel kaksne 3 dni frej in bom probal pobegniti iz tabora in iti na obisk od prijateljev od prijateljev v charlotte za par dni. mrbit, ce bo slo, pa se spotoma se ustavil v spartanburgu pri ivinih prijateljih.. predej odvisno od tega kako mi bo ratal prevoze zrihtat, ali pa, kdo bi vedel, mrbit celo dobim kaksen avto na uporabo in se grem rusko ruleto z policijskimi avtomobili... ;) (ampak ssssh, ne nobenmu povedat)

potem pa naslednji vikend spet family camp (z kup novimi/starimi stafusi) in na roadtrip proti NYC.. jupidijajej! ... komi cakam, tole brezdelje in poslavljanje na obroke je morece :

aja, pa zgleda sem telefon poslal z enim avtom na roadtrip v texas. upam da se se pravocasno vrne ;) car, kaj naj recem.

no ja, takle mamo.

No comments:

Post a Comment