9 August 2008

tabora je konec. naj traja tabor!

torej, mimo je se ena enotedenska dogodivscina. s stephenom (katerega vsaki peti stavek se zacne z "now, in england, things are like this:" in potem primerjava cesarkoli ze. po dveh tednih v istem cabinu postane maaalce nadlezno. ampak smo prezivel.

mulci so bili do sedaj najmlajsi (13-15 let), spet malo mesano in dva iz mladinskih centrov. razlika v letih je bila vec kot opazna... so pozabljali brisace, cevlje, nogavice, ure, datume.. skratka vse. in najbolj komicno je bilo to, da je bil najbolj odgovoren ravno 13 letnik. kaksnih blaznih dogodivscin ni bilo, sem pa ta teden pomagal pri kajakih in vodil lokostrelstvo in izjemoma enkrat streljanje (puske).

najbolj zabavno je bilo pa ko smo sli kot cabin skupaj na water zip ( kar zgleda nekako takole: http://www.travelrm.com/wp-content/uploads/2006/10/foto_081.jpg ). in je poleg high ropes coursa (beri: plezalna pot razpeta med krosanjmi dreves) definitivno najbolj zabavna (legalna ;) ) stvar v taboru. jaz sem pomagal, stephen se je pa ta teden spustil... kar je zanimivo, ker stephen ne plava, pristane se pa v vodi... je imel kar bitko sam s seboj ce mu bo uspelo ali ne.. na koncu se je spustil in bil blazno navdusen :D .. a personal triumph..

presenecenje ta teden je bilo tudi snemanje CDja. en vecer se je cel tabor zbral v ta glavni koci in smo skupaj prepevali ta najbolj popularne pesmi - tisto kar itak vsak otvoritveni in zakljucni tabor prepevamo.. blazno fajn izkusnja, komi cakam da bodo postimali vse skupaj in bojo dosegljive (verjetno za novo leto, doh).

no, najbolj markantna zadeva ta teden je bil pa vcerajsnji zakljucek tabora. uradni poletni tabor se je vceraj koncal, k cemur je sodilo detajlno ciscenje celotnega tabora, slavnostna vecerja, govori, fotografije, solze, objemi, obljube, itd... prevec vsega za spisati skupaj. kot bonus smo pa internationali dobili svoje zastave (koncno).. tako da se bodo (ko jih bodo utegnili obesiti) vsem ze visecim zastavam v jedilnici sedaj pridruzile se zimbabvejska, turska in, you've guessed it, slovenska! jupidijajej!
in potem afterparty pri enem od councelorjev ob jezeru... na poti tja smo sicer skoraj ostali brez bencina, se dejansko zgubili, ampak vseeno na koncu prisli in zazurali do konca in zaspali na plazi.

zrihtal sem tudi vse glede podaljsanja. sedaj bom v taboru ostal uradno do 31.8. , ta prvi teden zdej bom z family campom, naslednja dva pa ne vem tocno kaj, verjetno vodil razne solske skupine, ki prihajajo sem gor na izlet - http://www.campgreenville.org/fallspring.htm ...

hkrati se pa ubadam z potovalnimi plani. letalo je se vedno fiksno 14.9. ... do takrat je pa se veliko moznosti. prvi teden se bom verjetno sprehajal okoli od enega do drugega bivsega conucelorja tukej, drugi teden pa turistiral proti severu. treuntni itinerar se glasi od 1. do 14.9.: columbia SC, savannah, GA, atlanta GA, asheville NC, boone NC, williamsburg VA, washington DC, philadelphia NJ, atlantic city NJ, new york NY. kako se bo se vse razpletlo se ne vem tocno, ker je v ameriki javni prevoz malce eksoticen in ker je par teh prostorov mal odrocnih in ker bom imel blazno neudobno ogromno tezko torbo za nosit s seboj. ampak kakor zdejle gledam bi bilo res koristno imeti avto ker drugace ne vem tocno kako bom tole vse izpeljal.. bo pa verjetno tut malce pricey, ampak bo ze nekak.

no ja, takle mamo.

No comments:

Post a Comment