26 July 2008

it's okay, i'm from espana!

ekola, takle mamo! 

koncana je tretja serija adventure tabora zame. jupidijada. preziveli smo. v cabinu sem bil s co-councellerjem cameronom. odlicen zacetek!
od mularije sem imel spance ignacia, victorja, juana, alejandra in potem francoza baptista in americane gabea, matta, iana in andrewa. vsi so se izkazali za fletne decke.. dobrsen del njih je bil ze pred zacetkom tabora ze prej v taboru bodisi kot pridni pomagaci (beri: service corps), bodisi kot pridni sodelavci (beri CIT) ali drugace (beri: na monk's ultimate adventure).
in pa catchphrase celega cabina je bil "it's okay, i'm from espana", kar je bilo nadaljevanje istega izgovora od ignacia od monk'sa... 

kakorkoli ze, spet smo se imeli odlicno, z cameronom sva odlicno shajala eden z drugim in si olajsevala delo, mularija je pa (spet) komentirala da "in the three years i've been coming to camp you two are the best councellors ever!" in podobno..

skratka.. prva adventure eskapada je bila backpacking po jones gapu z 6 stafusa, v drugi sem pa pocival zaradi zobarja. to smo uredili, ampak zaenrkat se ne vem tocno koliko je ta spas stal.. bomo videli..  anywayz, drugi teden je bil klasicen, ukvarjali smo se z obnavljanjem inspirajocih poti po taboru (beri: lepe misli nabite na drevesa ob posameznih drevesih), potem tudi zip line (50m zajla razpotegnjena preko jezera, kjer se s plezalno opremo spustis iz krosenj dreves direktno v jezero), spet streljanje (tokrat sem streljal kovance.. 3/4 zadel. jure: prejsnjic si dobil spestan penny iz new yorka, tokrat dobis ustreljen quarter iz juzne karoline ;) .. ampak sssh, to je presenecenje), itd, itd, itd.

skratka super teden.

pravkar na 24 hour Time Off, sli smo v Asheville na nek festival, potem pa nazaj v greenville, tokrat v hiso od ene od councellork z ene 35 sobami in zdej ko sem se navelical posedanja ob bazenu je prisel na vrsto tudi cas za blog. ;) ... ja, vem, stereotipi. doh.

anywayz. trenutni update. letalska karta je se kr vedno veljavna za 14.9... za naslednje dva tedna bom cisto sigurno bil v taboru, pol naprej pa res nimam pojma. maticov tabor se konca jutri (no, danes verjetno?), jst pa ne vidim nobene prakticne variante da bi se mu pridruzil... bomo videli. pravzaprav velika dilema.

no ja. zaenkrat bo to vse. veliko manj zanmivo kot nazadnje, ampak vseeno fletno.


PS: monk's ultimate je bil neverjeten.. ampak to sem verjetno ze omenil. :|

PS2: ampak takle mamo.         ;)

1 comment:

  1. ["in the three years i've been coming to camp you two are the best councellors ever!" in podobno..]

    Tako mladi pa ze tako lazejo ... Kam gre ta svet!

    ReplyDelete